lauantai 23. huhtikuuta 2016

Surukiviä



Labradoriitti, Spektroliitti: 
(isäntäkivenä yleensä plagioklaasi) 
Auttavat luopumisessa ja tukevat surutyötä, vaikeina aikoina. 
Auttaa nukahtamaan ja helpottaa unta, suojelee etenkin kun käytetään riipuksena. 
Vaikuttaa suoraan otsachakraan ja voi saada kantajansa selvänäköiseksi. 
Labradoriitti on loistava kivunpoistaja.
Velhon kiveksi (stone of the wizard) kutsuttu labradorditti 
on erittäin mystinen ja suojeleva kivi, joka auttaa oman kohtalon 
tunnistamista sekä yhdistää ihmisen elementtien ja universaalin energian kanssa. 
Kivi rauhoittaa ylivilkasta mieltä ja tuo esiin uusia ideoita. 
Kivi liitetään silmiin, aivoihin ja hormonijärjestelmään, se saattaa 
helpottaa stressiä ja lisätä kestävyyttä.
Keltainen labradoriitti yhdistetään useimmiten 
vatsan alueeseen ja solar plexus chakraan.
Ametisti: suojaava ja rauhoittava kivi. Sielun kivi. Poistaa ahdistusta. Saattaa auttaa kuuloon, sekä edistää ruoansulatuselimistöä, sydäntä ja solujen tasapainoa. Voidaan hyödyntää myös univaikeuksissa, koti-ikävään, särkyihin ja hermostuneisuuteen. Saattaa auttaa fibromyalgiaan sekä vähentää päänsärkyjä. Yhdistelmää ametisti-akaatti-tsharoiitti kannttaa kokeilla migreenipäänsärkyihin.


Granaatti: Vahvistaa ja tuo kestävyyttä. Kivi edustaa todellista luonteenlujuutta. Kasvattaa voimakasta tahtoa ja tuo itseluottamusta. Hoitaa lantion aluetta ja kipuja. Granaatti on myös naisellisuuden voiman symboli. Voi auttaa romansseissa. Opettaa kantajaansa elämään oikein ja toimimaan oikeudenmukaisesti-nostaa siis samalla itseluottamusta. Kivi saattaa toimia anemiaa, tulehduksia ja leukemiaa vastaan. Oivallinen apu sosiaalisissa tilanteissa. On nk.ikuisen ystävyyden kivi. 


Amatsoniitti: Nostaa luovaa ilmaisua ja auttaa yhteen elämän kanssa, sekä tasoittaa hermostoa. Voi helpottaa lihasvaivoja. Tuo onnellisuutta ja iloa avioon. Synnyttää yhteyksiä unien näkemiseen, tulkintaan ja ymmärtämiseen. Pakottaa ylös harmittaviakin asioita käsiteltäväksi ja auttaa niiden purkamisessa. Auttaa ilmaisemaan itseään suoraan. Se siis selvittää sekavia ajatuksia, mikäli tapasi on niitä ”hautoa”.



Aventuriini: Saattaa auttaa erityisesti rinnan ja sydänalueen oireisiin. Auttaa murheellista sydäntä, lievittää rauhattomuutta ja ahdistusta. Hyvä kivi vaikkapa jonkun tärkeän ihmisen kuoleman jälkeen. Hyvä lahjakivi stressaantuneelle ihmiselle. Lisää johtajanominaisuuksia ja päättäväisyyttä. Se auttaa tuntemaan vähemmän vihaa ja ärsytystä.  Saattaa auttaa jalkoja ja jänteitä. Ammatinvaihtajan kivi. Muistuttaa kantajaansa uskomaan itseensä. Voi vaikuttaa myös allergioihin, tulehduksiin ja kuumeeseen.
Atsuriitti-aventuriini-onyx auttaa haavoja parantumaan. 
Aventuriini-topaasi-savukvartsi-ruby variscite saattaa auttaa MS-tautiin ja allergianhallintaan.

Tiedot: https://www.facebook.com/groups/228943810463712/
Pikerocks


Ei kommentteja: