sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Uusi elämä

Se päivä lähestyy. Vuosi kuolemastasi. Vuosi siitä hirveästä tunnetilasta, josta piti turruttaa itsensä pois unilääkkeitten avulla edes joksikin ajaksi.

Mitkä on sitten tunnelmani nyt?

Ei niin pahat ollenkaan. Suru on ja ikävä on. Huokailtua tulee, mietittyä tulee.

Löysin vanhoja valokuvia, joita olikin ihan hyvä katsella. Ei tullut paha mieli lainkaan. Tuli vain se muistikuva siitä miten olit varsinainen hulivili. Hyvä kun kamera sinut tavoitti. Onneksi tavoitti :) Koska nyt voin katsella niitä kuvia hyvillä mielin.

On myös syntynyt uusi elämä. Rohkea sielu tähän maailmaan. Rohkeasti tuli katsomaan ja kokemaan mitä tämä maailma pitää sisällään. Ja se tieto kantaa, että vielä on sieluja, jotka haluavat tulla tänne oppimaan omat oppiläksynsä, antamaan meille tuttavuutensa, lahjansa esille.

Tänään ajattelin, että eikö tätä sinun kuolemasi vuosipäivää voisi pitää uuden elämän syntyjuhlana. Sillä sinä synnyit silloin lähes vuosi sitten uuteen elämään, siihen jota me emme muista enää olevan olemassakaan. Vaikka tiedän sen olevan, en muista siitä mitään. Tiedän vain että se on vapaus.

Ja tiedät etten minä halua pitää sinua ajatusteni ja suruni vankina. Olen sen sinulle kertonut monesti surressani. Älä sinä välitä, jatka vain sinne minne sinun pitää mennä. Minä olen tässä ja sinä olet siellä. Ja olemme yhtä ja tulemme olemaan.

Olemme tässä ja olemme tuolla. Olemme muistoissa ja olemme tulevaisuudessa. Olemme missä vain ajatus vapaasti liikkuu. Ja olemme nimenomaan tässä nyt hetkessä, läsnä.

Jonkun mielestä tuo kuulostaa joltain utopialta tai sekavalta ajatuskaasulta. :)

Mutta kun on tietoinen siitä miten sielu liikkuu, henki kulkee, mielikuvitus vie ja kuljettaa ja se kaikki on niin totta. Silloin ei tarvitse selittää enää mitään, vaan silloin voi olla vain läsnä ja tietää kaiken olevan hyvin.





<3

<3

<3



1 kommentti:

Jaana H-V kirjoitti...

Todellakin, rohkeita sieluja jotka haluavat tulla tänne oppimaan ja kokemaan! Ehkäpä uudet sielut tuovat myös sen kaipaamamme rakkauden ja ymmärryksen tullessaan. Tiedän ainakin , että rakkauden he ainakin tuovat <3