lauantai 21. tammikuuta 2017

Kuoleman syy

http://yle.fi/uutiset/3-9296820

Poikkeuksellisen tappava muuntohuume levinnyt Suomeen – ainetta löydetty jo viidestä vainajasta


Ja yksi heistä oli poikani. Sitä en tiennyt lukiessani ensimmäisen kerran tästä samaisesta myrkystä, mutta nyt tiedän. Se on tutkittu laboratorion kätköissä ja kirjattu silmille nähtäväksi. 

Ja kun googletin tämän myrkyn koodin, ( nimeäkään ei ole, vain koodi), niin eksyin keskustelusivuille, joissa käyttäjät etsivät toisiltaan tietoja ja kokemuksia milloin minkäkin aineen mahdollisimman pitkäaikaisesta hyödystä suhteessa hintaan. Kunhan saa ne parhaimmat notkut. Näin siellä keskusteltiin. Ja mietin, onko poikani ollut tuossa ryhmässä keskustelijana. Onko etsinyt vinkkejä saadakseen parhaimman hyötysuhteen notkut? Ja totesin siinä lukiessani, että sinne on aivan turha minun mennä kirjautumaan sisään ja julistamaan poikani kuolemaa. Katsokaa ja oppikaa! Ei sillä ole heille mitään merkitystä, vain sillä on merkitystä, että pääsee hetkeksi pois tästä maailmasta. Ja onko sisäinen tavoite päästä kokonaan pois tästä maailmasta, ikäänkuin vahingossa?

Vaikkakin käyttäjille jopa kerrotaan jollain valistussivulla, että jos käytät, niin käytä aina kaverin kanssa, jotta on joku joka voi hankkia apua tarvittaessa. Omituinen neuvo sinänsä kun ajattelee että ihminen tahtoo pois millä tahansa myrkyllä, kunhan euforiaa on tarjolla. Vaikka tietää että viikatemies voi joka kerta tulla ja korjata pois. 

Olihan pojallanikin kaveri, joka viimein soitti apua, kun poikani ei enää reagoinut mihinkään. Tämä aine lamaa hengityksen. Se on yhtäkuin kuolema. 

Ja jos tätä joku notkun haluaja lukee, niin vaikka sitä apua saataisikin jotenkin ajoissa, voi aivot olla jo kuolleet hapettomina. Siinä sitten makaat jossain vihanneksena muitten käänneltävänä. Olisiko se ajatus pieni hidaste sille, että voisi ajatella lopettavansa kuoleman kanssa leikkimisen? Ei se aina tapa, se voi kiduttaa myös. 

Mutta minä en olekaan huumeitten käyttäjä, joten enhän minä voi tietää mitä se todella tarkoittaa. Turhaa on siis saarnata. Jokainen tekee valintansa, vaikka asioista olisi puhuttu juurta jaksain. Ei se vain hyödytä mitään. Minä tiedän.

Faktat pöytään ja se on sitten siinä. Valinta on aina oma.


"Nyt tavatun uuden muuntohuumeen ikävin vaikutus on hengityksen pysähtyminen."

Sellainen pienen pieni sivuoire 

Ei kommentteja: