keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Muutosten vyöry

Hyvä muutos tällä hetkellä, vaan miten jaksan sen kaiken vetää läpi. Sisulla vissiin, tulta päin. On sitä ennenkin muutettu, tosissaan muutettu. On ollut sellainen klo 7 ylös pomppaava robotti, joka valahti sänkyyn klo 23 ja aamulla sama toistuu.. kestäen kuukauden. Nyt en vaan saa itseeni vetoa. Mutta ei se tarkoita sitä etten mitään olisi tehnyt.

Byrokratiat hoidettu, ihan kaikki, luulen. Ne kaikki loput kirjat melkein pakattu, valmiiksi kannettaviksi toiseen paikkaan. Vaatteilla sama homma. Vaan vielä on rojua ja kaikkea mahdollista, minne se laitetaan? On ylimääräistä pöytää ja sohvaa. Ja ne tarpeellisetkin tuntuu nyt ylimääräisiltä. On tauluja, on muistoja. Kaikkea pitäisi ja kohta huomaan jälleen unohtavani kaikkea tärkeää. Pää ei jaksa kantaa kaikkea tietoa mukanaan.

Toissapäivänä, eilen tuli 3kk kuolemasta. En laske enää päiviä, viikkoja, lasken kuukausia. Enkä tiedä kumpi päivä on se oikea päivä surra. Omituista ajattelua. Se ei ole päivämäärästä kiinni, vaan ajatuksistani, ikävästäni. Vuorossa on vaihe; miksi elämä menee näin. Löysin vauvakirjan, enkä voinut katsoa sitä. Valokuvat ovat läjänä laatikoissa, en jaksa käydä niitä läpi nyt. Paljon olisi varmasti turhia kuvia kukkasista tai puista.. senkun heittäisi pois. Mutta en jaksa katsoa sinun kasvojasi ja muistella.

Nyt on helpompi vain karsia tyhjänpäiväisiä lehtiä tai pelata ajankulukseen pelejä, joista ei seuraa yhtään mitään. Ehkä tyhjä pää.


http://hidastaelamaa.fi/2015/02/11-asiaa-joita-sinun-ei-tarvitse-tehda/?ref=rns_fb_share



  1. Sinun ei tarvitse perustella elämäntilannettasi.
  2. Sinun ei tarvitse perustella prioriteettejasi.
  3. Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi, ellet ole pahoillasi.
  4. Sinun ei tarvitse perustella, miksi haluat olla yksin.
  5. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä muiden henkilökohtaisista näkemyksistä.
  6. Sinun ei tarvitse sanoa kyllä.
  7. Sinun ei tarvitse perustella ulkonäköäsi.
  8. Sinun ei tarvitse perustella ruokavaliotasi.
  9. Sinun ei tarvitse perustella uraasi tai vapaa-aikaasi koskevia valintoja.
  10. Sinun ei tarvitse perustella uskontoasi tai poliittista kantaasi.
  11. Sinun ei tarvitse perustella parisuhteesi tilannetta.

Näinhän se on, eikä muuksi muutu. Mutta mieli kaipaa vähän selontekoa oma itsensä vuoksi. 










Ei kommentteja: