tiistai 10. toukokuuta 2016

Just so fu..ng tired

Ja vielä ärtsyllä päällä.
Tällaisena päivänä ei tarttis ja sais olla netissä ollenkaan. Voi tulla ilmaistua asiattomia ajatuksia, joita huomenissa sitten vain ihmettelee, että kuinkas se noin menikään.

Koneet lentää taivaalla. Niitä oli tänään 2 ja meteli mojovaa. Onneksi menivät vissiin ruokatunnille tai kahville tms. Jos se työvuoro oli heiltä ohitse. Tuntuivat suuntaavaan matalalla ja suht hiljaisella äänellä takaisin tukikohtaansa. Mutta että sitä kiehkuraa ja kuviolentoa pitää suorittaa just tässä talon päällä.. onko tää nyt sitten hyvä maa merkki vai mikä lienee? Tarpeeksi syrjäinen talo, mutta ei liian idässä ettei vahingossa lennellä ihan minne sattuu kun tuota vauhtia on tarpeeksi.

Ja jos nyt painuis vaan nukkumaan ja heräisi ehkä pirteämpänä? Viime yö oli taas eräänlainen oravanpyöräjuoksu, jossa jotain kuviota taas käytiin läpi.  En tiedä miksi painajaiseni ovat aina jotain suorittamista, suoriutumista. Ehkä se on vain entisen elämäni läpikäymistä, enkä oikein pääse selvyyteen miksi edelleen näitä pitää suorittaa unissaankin.

Snap Crackle Pop

Ei kommentteja: